Ukulele

Vill ha en ukulele! Fyfaan! Det går ju att köpa på teknikmagasinet för 300 spänn.. men javene..
Fast fan vad chill! Den är så liten och behändig! Om det uppkommer en pinsam eller jobbig tystnad är det bara att ta upp sin lilla ukulele och dra en liten låt! Ååååh. Om jag skulle köpa en skulle jag nog ta en röd. Eller rosa. Eller vit!
Titta på den mörkrosa skönheten... mm. Fast den vita och röda ser ju snitzigare ut, mer stilrena, eleganta..

MALMAU

Andra bilden.. crazzy lady.
Idag for jag och mamsen till Malmö! Trodde att jag skulle få åka själv men icke..
DÄR var det mellandagsrea minsann! Två toppar från Monki och en oversizegrej från Gina Trikåt. (haha)
Fick även med mig en liten drömfångare som jag köpte av några blåspipe-indianer som stod och blåste i sina pipor på stora torget. Lyckad dag!

Måste ses!

Såg den här affischen i Ystad.
Någon som är sugen på att gå med mig? Det är bara 200 spänns inträde och vem vill inte höra om en kvinna som blivit kallad för silltunna?

Sry Ystad

Idag var jag och familj i Ystad. BU!
Jag flängde runt och letade stressat efter HM, när jag hittade HM blev jag djupt besviken.. Vart tog utbudet vägen? Några damkläder, smycken och sen mängder med småbarnskläder!? VA!?
Där fanns det inget att investera i.. så jag var tvungen att gå till LINDEX och KAPPAHL. Va!? BU! Avskyr deras halv tantiga/ganska trista kläder som dessutom är för dyra.
LINDEX, KAPPAHL OCH HM var det enda som fanns i Ystad, resten var bara små hattbutiker typ.
Ush nej nu låter jag verkligen som en bortskämt stockholmare.. Men jag blir ju så stressad av mellandagsrean!
Aja.. nu kan ni få se några nya poser jag har övat på.
Sötisen.

Läskiga tanten.

Drygisen.

RabiesÄlgen.

Nostalgibomb, barnprogram

Dagens barnprogram är sjukt dåliga. Bu bu bu. Så jag har gjort en top 5 lista på gamla barnprogram!

NR. 5. Tweenies..

Tweenies var/är inte särliskilt kul.. Såg på det idag och jag avskyr introt! BU! Men dom är lite roliga, fast ganska creepy. En blanding mellan teletubbies och mupparna..

Hitatde den inte på svenska.


NR. 4. Arthur.


Arthur är lite sådär, gillade det inte särsilt mycket när jag var liten.. Men Arthur är mysig! Konstiga historier med moral i slutet. Men Arthur får lite pluspoäng pga hans flummiga utseénde. Vad är han för något? En sork typ? Råtta, björn?
Kommer ni ihåg introt? Superlame.. men man blir ju så glad!


NR. 3. Nalle har ett stort blått hus.


Åhh nalle <3 Så himla jobbig men ändå störtskön! Bra låtar och karaktärer som skuggan, den gubbliknande lilla råttan och månen!
Hahaha så himla kul i början när nalle öppnar dörren och sniffar in i kameran, sniff sniff vem är det som luktar? Det är ju DU! Hahaha så jävla random.
Hejdåsången <3.

Nr. 2. Hey Arnold!
Arnold är så jävla cool! Avsnittens historier skiljer sig från de vanligare barnprogrammen.. Nån gång handlade det om en läskig snubbe på ett tak som har väldigt många duvor! Sen flög han iväg med dem i solnedången..


NR. 1. GNOTTARNA!

Jag älskade Gnottarna! Alla älskade Gnottarna! Man ville lksom bo där i grottan, det såg så sjukt cozy ut! Älska karaktärerna! Speciellt fladdermössen haha.
Hittade den här videon nu.. DORIS! NOSTALGICHOCKEN!

hårproblem.

Jag är så trött på mitt hår. Jag vill ha rött hår! Vill hellre se ut som ett fuckin lejon än en liten björn. Jag skulle nog inte passa i färgen den första tjejen har.. Men det är snyggt ändå. DEN ANDRA BILDEN! Gosh jag vet att det inte finns folk som har sånt hår på riktigt men JAG VILL HA DET! GE MIG DET!
Jag tror minsann att jag skulle passa i det!?
Men det är mina föräldrar som stoppar mig.. jag har ALDRIG färgat, slingat eller tonat håret. (en gång har jag tonat men det var endast pga av en pjäs jag skulle vara med i..)
Och ändå får jag inte ändra hårfärg!?
Fuck fuckfucketyfuck.

Måste sluta!

Åhh jag kan inte kontrollera mitt sockerberoende! .. Jag är kanske inte sockerberoende men när jag är sötsugen slutar det oftast med att jag äter upp chipsen vi skulle ha till fredagsmyset eller att jag smygtar några kryptoniter från min lillebrorsas godispåse.
Igår så kunde jag inte låta bli att nästan äta upp alla farmors kakor som låg i en liten plastpåse.
Farmor upptäckte de försvunna kakorna och frågade vem det var som hade ätit av dem.. hon var arg för hon älskade dom där kakorna och hon hade tänkt att bjuda på dom i morgon! Uff vad jag skämdes.
Frånochmednu så sluter jag. Måste sluta!

Uppdatering

Tjoo breee jag har haft fetaste julen! Nä, inte fetast men definitivt tjock! Har fått bästa julklapparna på länge!.. men ehm det var trevligt med släkten och mysigt med gran och familjekärlek.. (var tvungen att slänga in det där pga att inte verka matrealistisk..)

DAFTPUNK-TRÖJA.
MONKIPRESENTKORT.
THE SIMS 3 KVÄLLSNÖJEN.
WOOPIWOOPI!
Sjävla julafton spenderades i Smauland med mammas släkt.. mamma, pappa, lillebror, moster, morfar, morbror ock två kusiner. Småland är mysigt på julen.. MEN VART FAN TOG SNÖN VÄGEN? JESSUS AMALIA MORMORS MAMELUCKER! DET VAR NÄSTAN 9 PLUSGRADER PÅ SJÄLVASTE JULAAFTON!
Såklart kommer snön komma i Januari.. EN MÅNAD FÖRSENT!
//GRÅTER. (inte)
Sjit jag känner mig så rörig. Jag måste plugga mycket nästa termin pga tvseriesinspelning.. jag är typ kär, har lite av en identitetskris och jag tänker för mycket.

Rosor är röda

Tagna med Canon powershot G9.


Home

Jag älskar den här låten, så skriv inget elakt om den. Vet inte vad det är med den.. Jag börjar nästan gråta nu..
Lite konstig country (brukar jag inte gilla) Men jag älskar dn verkligen. Verkligen.
Home, let me come home, home is wherever i'm with you.

Ernst

Vad har jag emot Ernst? Jag hatar inte Ernst, men han är ett litet skämt! Hahasha!
I alla hans program ska han "mysa till det" med små detaljer och grejs, sen verkar det som om allt Ernst gör är perfekt! Skrattade lite idag för jag tittade på hans program, han påstod att han aldrig hade panerat kol (han lagade mat) och att "vi får se hur det här blir!" Och såklart blek hans panerade kol helt perfekt! Åh errrnst! Du är så mysig, perfekt och du gör allt!
Jag blev helt crazy för han byggde typ en jävla brygga en gång! Sen knivar han av lite grenar från en gran och gör en jävla naturlig matta som ska se julmysig ut utanför dörren!
Sen kommer Carl-jan vickande i sin fula lilla pälshatt och skrattar och bockar. Sen sitter dom vid julborden och "ooar" över Ernst matlagningskonster, skrattar högt med tindrande ögon och tillslut tittar Ernst in i kameran och säger "God Jul, tack för att ni tittade.. och.. Ta hand om er" *blink*
ÅH ERRRNST!

Kär.

Jagvet jag är töntig som säger till folk att jag är kär.. men det är jag. Tror jag.
VET EJ VAR JAG SKA GÖRA AV MIG! Jag är kär i en som jag inte kan bli kär i..
Jag känner liksom inte ens honom på riktigt. Fast jag vet vem han är och han vet vem jag är.. DET RÄCKER FÖR MIG! ÅH. FML LML FML LML FML LML.
Och hej alla småvänner som känner mig irl, JAG TÄNKER INTE SÄGA VEM! NEVER! Jag skriver nämligen detta för att jag vill uppdatera min sinnesstatus.. Och få ur mig detta!

Teckningsinspo

Första bilden vet jag ej var den kommer ifrån, men jag älskar färgerna och stilen! Ska prova att rita lite mer åt "cartoon-hållet". Andra bilden är dropdead-kläder.. Tycker att kläderna är ganska snygga, och jag gillar deras reklamer.. att dom kombinerar teckningar med fotografin..

CREEPERS

Jag vill jag vill jag vill! Jag vill ha ett par creepers.. eller ett par enkla platåskor! Finns ju på zoe, ni vet dom där galna leopardmönstrade? DOM VILL JAG HA! Gah! Finns också några enkla platåskor på dinsko för 99:- men dom var ganska obekväma..
Jag lovar! Platåskor kommer bli asmode! Alla små hipsters kommer vandra omkring i dom!
TOMTEN! GE MIG CREEPERS!

WARRA WARRA

Idag på engelska lektionen fick jag för mig att skriva "rumpa" med spritpenna på en av de nytvättade
skolbänkarna.. Det resulterade i att engelskaläraren kom på mig och jag fick skrubba bort det.. Dumt gjort.
Men komiskt! HAHAHA! Det låter kul, men fasen vad pinsamt det var.. PUH.
Nu till det viktiga.. JAG HAR FÅTT EN ROLL I EN TVSERIE FÖR UNDOMAR! HOH HA!
*hoppar av glädje, spyr regnbågar och bajsar hjärtan*
SCREW SCHOOL, IM GOING TO HOLLYWOOD!

Bildstorleken

Nu kan jag lägga in störra bilder på bloggen! WEOO!

So uppgift

Random bild jag har tagit.
PUUUUUH nu är so'n klar! Energi och klimatförändringar! WOAP!
Hade noprov idag också.. fan vad jag blev stressad! Shit, jag bruka rinte bli provstressad, inte alls! Men min underbara nolärare hade ställt frågor som man måste liksom klura ut och tänka själv, lite oförberett sådär.. Ååååh.
Satt kvar sist av alla.. Hoppas att det gick bra.
BTW! Det var en fjortis som försökte sätta krokben för mig och felicia på bussen.. jävla styltbralla.. Vi skulle gå förbi henne och hon blockade ju typ gången så vi liksom gick förbi henne lite otrevligt.. (HON BLOCKADE FAN GÅNGEN!) det gick så snabbt så jag bara vände mig och och höjde på ögonbrynen åt henne när hon försöke fälla mig.. jag skulle långt bak i bussen så jag han inte dropkicka henne..
En sån där "jag är jävligt tuff och jag kan slå in ditt pannben"- fjortis.. en sån var hon.
UUH!

Tumblr

FAN jag tror inte att jag kommer att kunna gå till skolan i morgon.. jag som ska göra casting och allt..
Aja... här är min tumblr.

seg.

Hej. shit vad jag måste plugga nu. Puh.
Är helt ensam hemma... heheheh.. Jag känner mig ensam, jag ÄR ensam! Vad ska jag göra? Jo juste ..plugga..
<3

Björndjur

Vet ni vad jag upptäckte idag? Att det finns ett 1mm stort djur som kallas för björndjur! Inte en sån big deal tänker ni kanske... Men kolla på den!
TITTA PÅ DEN! ÄR DEN INTE FANTASTISK? MAN VILL BARA KLÄMMA PÅ DEN! Den lever typ i mossa, men har hittats på mount everest (!) och den kan överleva i rymden! kan det bli bättre? WOAH!
Det ser ut som en korv med ben, iklädd i styvt papper med en ögontratt på huvudet!
När jag såg den på en bild blev jag helt "vem är du!? vart kommer du ifrån!?"

Galet

Den första <3

Hm

Bara jag som reagerar på hm's lustiga klädkombinationer? och dom där datagjorde tjejerna ser bara hemska ut, kläderna är ju inklippta? sista bilden, what's up with hatten? HJAHAAHA! det roliga är att i den bilden var det typ reklam för kjolen, men dom fokuserar på de andra plaggen.. näst sista bilden, varför är dom tvungna att sätta på henne så mycket olika grejer? det var liksom reklam för den randiga tröjan som man skymtar därunder..


Hello humans

Jag är typ sjuk, som en liten räka. Det är ok, behöver ändå bara plugga, MEN gudarna ska veta att om jag inte är frisk på måndag så bryter hela helvetet ut! Nej. Men jag ska fanimej vara bra på provet OCH vi ska fan ha teateruppspel på onsdag så jag tänker vara där OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR!
Så ja.. *andas ut och blundar*
Nu ska jag spela pokemon.

Spökreklam

Hörde en mamma och hennes två små barn parata på tunnelabanan..
Barn 1: Då kan man drömma mardrömmar!
Barn 2: Ja! Om spöken!
Barn 1: Nää.. spöken finns ju inte!
Barn 2: Joho!
Barn 1: Nej, bara i sagor och reklamer.

Sagor, ja. Men jag har då aldrig sett nån spökreklam.


Pl to the ugg

Trötta lilla jag och min vän Rune.
Hej alla containerpundare! Pluggar lite. Har massa att göra.. nån som vill anteckna det? Shit jag skriver bara om att det är så jobbigt att göra läxor typ. Men det äre. Ba'h så att ni vet.
Klippte min lugg lite själv igår, så just nu liknar jag en potta. Hrm.
Lilla hjärtat dära.
Klassen skulle disikera förra veckan, men inte jag. För jag vill inte. Inte för att det är blodigt och skumt, utan för att det känns vidrigt att först döda ett djur och sen ska en grupp 14:åringar stå och peta i dess inälvor.
Det kanske är lärorikt för några, men de flesta vill ju bara disikera för att få typ klämma och äcklas över ett stackars kohjärta.
Nä, ganska ovärt. Jag själv ar ingen lust att bli petad i när jag har dött. Kanske för forskning, men inte skolprojekt.

Indian polemaster

Idag hade vi gymnastik på gympan.
Jag och mina två vänner, Guppy och Zubic visade våra skills..
Oskar filmade:


Inte nöjd.

Fick mitt betyg idag, i historia alltså. Jag fick D. Det är väl braa.. men jag hade verkligen gjort mitt bästa med min essäuppgift så jag hoppades på högre betyg. Min solärare sa att det var ett prov som jag inte hade gjort jättebra på, och hon var tvungen att bedöma hela arbetsområdet.. Men om jag fortsätter i den här takten kommer jag att uppnå det betyg jag vill ha.
Suck och stön.
Man kan inte göra bättre än sitt bästa.. Men mitt bästa är inte D. Hoppas jag.
Aja, betygsnack är det tråkigaste som finns, bätte att faktiskt lära sig nåt än att fukosera på betyget hela ti'n.
Men ändå... Suck och stön, jag kämpade ju verkligen.

Bättre sent än aldrig

Hahaha

Häärligt vintermys med bästa mami!

^
Så skulle det kunnat låta, men icke! Som jobbig tonåring smågrälade jag och mamma under varje julmarknad vi gick på idag, lillebror var ju med också, han skulle promt titta in i antikaffärer hela ti'n.
Juul Juul ståhlandeh juuuuhlll.. Daans öveerr viitah skooogaaarrh.
Kalla mig.. fröken Gullemys!
Men just för några sekunder sen satt jag och lillebror och gjorde marsipanfigurer i äkta julanda! Sådeså!
Men jag satt mest och åt upp marsipanen. Så kan det gå! Hej hå!

D.A.N.C.E

Ville bara tipsa om Justice, här är EN av deras bra låtar:
För övrigt är jag lite stressad p.g.a pjäsen i skolan.. Vi spelar ju Romeo och Julia, jag och två andra delar på Romeorollen.. Jag har massa scener som jag ska skrika, döda och gråta i. Jag måste göra det bra, för det kan antingen gå asdåligt eller asbra när man göra såna scener. Blir lite osäker om jag spelar över eller inte...
Tror inte det, men man vet ju inte hur man uppfattas på själva scenen.
Vi spelar upp om 2 veckor, vi kommer att klara det. Men till vilket pris? Vi kommer som alltid vara arga, trötta och irriterade på varandra men jag tror vi fixar det.
VI SKA FIXA DET!
Jag och mina macka <3

Korvhår.

Googlebild.
Hej. Jag måste bara säga att jag såg en snubbe med sjukt ful frisyr i förrgår. Ni vet den där frisyren som alla killar promt ska ha? Den där man snaggar håret och låter en korv av hår vara kvar längst upp på huvudet.
Bara snygg på vissa. VISSA!
Men ialla fall, den här killens hår var super-vältrimmat och och korven på toppen på hans huvud såg ut som ett glansigt litet djur, typ en iller. "Illern" var helt äckligt perfekt stylad!
Om han skulle gå ut i vinden skulle den sabbas direkt! Han skulle säkert gråta, så mycket som han hade jobbat på det där håret.
Ville bara säga det liksom.



RSS 2.0