Those dancing days


Hm

Har "ni" märkt att så fort dom fick reda på att mannen som sköt ihjäl ca 90 personer och placerade en bomb i Oslo, hette Anders så byttes terrorisexperterna ut mot psykologer (för att citera tidningen) Istället för terriorist är han nu en galning som måste ha haft en svår barndom. Jag är säker på att om det skulle varit en muslim så skulle ingen ha brytt sig om h*ns förflutna och barndom.

Haha okey

Nuu kommer jag ihåg! Lite pinsamt att mitt engelska ordförråd var lite begränsat hehe.

Pjucks

Fyndade ett par skor i nån slags converse-imitation på en pyttig liten loppis idag! 40 Spänn gick dom för! halleluja!
..Ett litet problem är att dom är i storlek 41 och jag har 38/39... Men om jag skaffar en sula och lite så, så kommer dom att sitta perfa!

Anders Breivik

MANIFEST MOT BREIVIK!
Läs artikeln!

Backpacker

Jag älskar ryggsäckar! Jag packar allt jag behöver i den! Musik, papper, pennor, en bok, kamera, cerat, tejp och kanske en bulle. Sen kan jag gå vart jag vill och upptäcka världen! Eller i alla fall Stockholm..

Lejonflicka

Jag har ritat en liten halvfärdig teckning som föreställer nån slags lejonflicka.
Är relatvit nöjd, gillar hennes ögon

Facebookgrupper

Jag irriterar mig så himla mycket på självklara facebookgrupper, som tex "alla vi som gillar lov!" VEM GILLAR INTE LOV LIKSOM? "Alla vi som gillar sovmorgon" NEJ JAG HATAR SOVMORGON! "Alla vi som älskar godis!!11" NEJ JAG SPYR AV GODIS! "Alla vi som hatar jobbiga saker" NEJ JAG ÄÄLSKAR JOBBIGA SAKER!
JAG BLIR SÅ ARG!

Nawie

Skulle ta en fin bild på mig och Kajsa när hon plötsligt började nosa mig i ansiktet!
Men gulligt ändå

Twilight...

Ett tag gillade jag böckerna asmycket och läste dem om och om igen! Böckerna har brister... tex att Bella verkar helt desperat och inte klarar sig utan en snubbe överhuvutaget och att absolut ingen på den goda sidan dör verkar lite overkligt.. Men jag älskade faktiskt böckerna, dom är riktigt bra skrivna och så! Men sen brakade helvetet ut och alla fjortisar fick nys om Twilight och Robert Pattinson...
Jag, Karro och Nea hade fått vip-biljetter till Twilight fan event och det var helt sjukt! ALLA SKREK! MAN HÖRDE INTE ETT SKIT! När Kristen Stewart (avskyr henne) och Taylor Lautner (jag googlade på hur han stavas) kom in så blev alla galna! FJORTISAR I PUBLIKEN HYPERVENTILERADE OCH FICK FÖRAS UT UR LOKALEN!
Så nu är twilight förknippat med töntiga skrikande tjejer som älskar stora magmuskler...

Mönster

Idag har jag på mig min sjukt snyggt mönstrade topp/klänning. Älskar den!
btw; jag måste nog byta bakrundsfärg på bloggen... det blir lite för mycket rosa..

Tja

Idag var det sol! Jippie! Så jag var på stranden och lite så.. Och nu ska jag titta på tv och äta godis! HURRAY!


Creepy

Hon brukar vara världens sötaste hund!.. Men ibland..

Arg!

En sak som jag blir förbannad på är när vissa killar tror att dom kan göra vad dom vill. Att dom kan gå förbi en tjej och tafsa henne på röven och sen ignorera henne tex. Och såna killar som är helt desperata och går omkring och ber varje tjej dom ser att ta av sig tröjan... Jag vet några såna killar som håller på så. Jag träffade en sån där desperat kille och jag tyckte att det var "smickrande" att han höll på så, men ja, jag tyckte att det var lite äckligt men jag sa aldrig ifrån! Nu skulle jag ha sparkat ner honom! Ne, kanske inte men vafan så där kan man ju inte hålla på! Och ännu en grej som jag hatar är när tjejer ska vara "tacksamma" över att killar tafsar på dem! "Jaa det kanske är lite jobbigt men man ska ju vara glad att man blir uppmärksammad!" Som äckligt stöddiga killar som tror att  dom kan göra vad fan dom vill.
Nä jag blir jävligt irriterad.

Random inlägg

Bröstvårta är fan världens fulaste ord! Vårtor är ju uberäckligt! Nipple låter sjukt mycket bättre! Bröstvårtor i sig kanske inte är så jättenajs men varför göra det ännu värre genom att kalla det för bröstvårta...

Var tvungen att slänga in en äcklig gris

its DARE

Fan lyssna på den här sjukt bra låten! Bästa dansmusiken! Spelade den högt i hörlurarna nyss och dansade vilt i vardagsrummet! Farmors hund Kajsa tyckte att det var kul och viftade på svansen och tittade på mig haha!

Konstnärlig

Känner mig lite "konstnärlig" idag. Har lite slappa, snygga kläder (som mina nya jeans som jag försöker visa på bilden..) och ska snart sätta mig med mina pennor och kolkritor och försöka skapa lite..
Jag känner att jag måste göra nåt, för jag sitter bara vid datorn och slappar.. Jag borde ju njuta av sommarlovet och göra alla saker som man kan göra när man inte är fången i skolan. Fast... Jag längtar ju faktiskt lite till skolan, jag vill ju träffa lite människor, inte sitta och slöa hos min farmor.

Fruit Ninja!

Asså jag är fan bäst på Fruit Ninja! Slajza frukt i verkligheten är jag inte så bra på men så fort jag får mitt ninjasvärd så ba WOOW! YEAH! YOU CAN CALL ME... THA NINJAMASTERRR!
THA NINJAMASTER HERSELF!

Vill ha deen!


Bad Bad day

Först skulle vi till stranden men då blev det regn! Sen när jag hade gnällt jättelänge så åkte vi hem igen, och då var det sol! Och här hemma hos farmor är det dålig stämning för att pappa och farmor lackade ur på varandra igår när vi spelade familjespel... Jag är skittrött, känner mig jätteful och har humörssvängningar..
Fast det känns oehört löjligt att gnälla över att det regnar ute när det är ca 90 pers som har dött i norge..

My new fuzzy friends

mina nya vänner som jag fyndade för 15 spänn på en loppis. Jag leeever i dom!

"Outfit"

Hahaha vad lame det låter! Wannabe modebloggare typ...
Vad ska jag kalla det? Klädvaal? Så här ser jag ut idag? Dagens?





Fy fan

Hörde att det var ännu mer döda nu. Helt sjukt! Efter att han hade lagt sin bomb så åkte han till ön, utklädd till polis och lurade barnen till sig, sen dödade han dom! 84 UNGDOMAR SKÖT HAN IHJÄL! Har ni sett bilderna i tidningen? Jag började fan må illa när jag läste hur han gjorde när han jagade upp dom och sköt! Hörde också att snubben har facebook och har lagt till Dexter och True blood till sina favorit tvprogram! Jag trodde ju att han var typ världens psycho som inte hade någon form av socialt liv eller var liksom vid "medvetande!" Men det stod att han har hög mental förmåga och att han har nazistiska åsikter och sånt..
R.I.P ALLA OSKYLDIGA MÄNNISKOR SOM DOG I NORGE

Puma... sylt?

Beyder inte jam sylt? Eller betyder det något annat också? Lite komiskt ändå!


"LIVE REGGAE SYLT!"

Rockit

Så här ser jag ut i dag! Jag vaknade helt grön och nu är jag en blandning mellan lila och gul.
Nä men jag har faktiskt inget vettigt att skriva.
Så här kommer en grym låt!

Hej

Tjena. Du kan kalla mig för Bob.
Jag är en tonåring på snart 14 år.
Jag har brunt, lockigt hår, bruna ögon, en liten potatisnäsa och ganska snygga läppar om jag får säga det själv.
Jag är ganska kort, jag har gigantiska stortår, väldigt elastisk hud, halvstora öron, fina naglar, och väldigt korta ögonfransar.
Jag har också en hudsjukdom som heter vitiligo. Pigmentet (det som gör en brun på sommaren) FÖRSVINNER på delar av kroppen, så huden blir helt vit. Jag har massa såna fläckar över nästan hela kroppen, dock inte ansiktet.
Jag ser lite ut som en omvänd dalmatin! Jag gillar mina fläckar, jag tänker knappt på dom. Ibland har folk inget elakt att säga till mig, så dom trackar ner på vitiligon. Men jag bryr mig inte.
Jag är en ganska konstig person, enligt mig själv. Jag har små identitetskriser lite hela tiden, och jag känner mig lite som Earl i "My name is Earl". Han har skrivit en lista på alla dåliga saker som han har gjort och hans mål är att gottgöra alla dom sakerna. Jag har inte gjort en lista, men jag tänker mycket på hur jag ska förbättra mig som person.. Jag är inte direkt nån elak typ, utan jag vill bara vara en bra människa liksom!
Jag är en ganska rolig person, tycker jag själv då hehe. Jag är rolig och jag pratar alldeles för mycket. Klarar liksom inte av tystnader! Är det tyst så blir jag nervös och fliker ofta in nåt jättetråkig som "åhnej vi har skola i morgon".
Men annars är jag kul! LOVAR!
Jag kan också vara fruktansvärt gnällig och väldigt otålig. Jag oroar och ältar alldeles för mycket också..
Jag är feninist, humanist och en slags demivegetarian, jag äter fisk och skaldjur, inget annat djur. Fast just i nuläget är jag tvungen att äta kött en gång i månaden för att inte få näringsbrist.
Jag vill bli fotograf när jag blir stor, eller hålla på med välgörenhet. Jag har en "talang" för skådespeleri också, men jag vill nog inte bli skådelspelare...
Två teckningar som jag har gjort.
Den här bloggen kommer handla om min ibland trista vardag, mitt intresse för foto och teckning, olika sorters kläder och musik. Jag älskar musik, inte äckliga beaver, utan BRA musik! Jag lyssnar på massa olika genrer, som pop, indie, punk, elektronika, synthpop, reggae, hiphop, world music m.m
Just nu lyssnar jag mycket på Gorillaz, The Knife, The beach boys, Krawftwerk och lite annat.
Det blev en låång text det där..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0