StatsmissionsskjortA

Denna hittade jag för 90 spänn på Statsmissionen med Fellan och Mandan.

Hey jude

Aloha. Jag har inte haft lust att blogga, tyvvär. Men nu är jag tillbaka!
Igår så spelade jag, Felicia, Petter, Oskar, Linnea, Johanna, Oskar, Edwin, Eva, Nermin, Amanda och Tove laserdome! YEAAH! CYBERKRIG!
Men när vi steg in genom dörren till Cybertown så träffade vi på ett stort gång med killar, typ ett år yngre..
Vi körde mot dem några ggr och det var härligt! Dom skrek bara bög till varandra och var otrevliga. Jag blev jätteaggresiv och kaxade när jag lyckades skjuta några av dem. Hah. eh. Klart att många tillslut ville bara peppra ned mig med laser.. Sen så blev det inte bättre att jag hade vita kläder på mig, så jag lös som en stjärna i mörkret!
Men det var askul!
Just nu sitter jag och lyssnar på Beatlarna Beatels. Kulkul

Pepe

Fy fan. Jag är inget fotbollsfreak, men en sak kan jag säga: Att Pepe (spelare i real madrid) är ett av mina stora hatobjekt. Det finns mängder med filmer på youtube om hur han praktiskt taget MISSHANDLAR motståndarlagets spelare. Först sparkar han ned spelaren, sen sparkar han till lite extra, sen när han ska "be om ursäkt" till spelaren, knäböjer Pepe och trycker till med knäet på spelarens revben. Dessutom pressar han ner den liggande spelarens huvud mot planen.
Sen att han också har mage att i alla Barcelona, Real Madrid-matcher så ska han göra fulingar mot Messi. Sen när domaren utvisar honom så lackar han ur och blir förorättad, trorts att han vet precis vad det är han har gjort.
Fyfan för dig Pepe. DÖ.


Smeagol

Hej hej Jag sitter här i väntern och spelar lite dota. Fast icke! Jag är trött, chipssmulig och hopplös just nu. Mitt rum ser ut som kaoz och jag vill inte gå in dit. För övrigt var jag i skolan idag. INTRRRESSTINNG?
Jag körde hårt på idrotten. Har börjat gilla det? Hm. Vi körde doodge baall! (Hur stavas det? jag vet inte.) jag blev helt lyrisk och vinnarskallig. Sköt inte så många bra bollar men lyckades ändå ta ut folk? hm.
Det där var dagens special. Glada nu?
Såhär såg jag ut innan skolan:
(varning för egoisten)
Hej alla elever, jag är er nya lärare. Kaarrin.

Såhär ser jag ut nu:

Hej fetton

Ohohoh. Varje gång jag träffar en viss person kan jag inte koncentrera mig. Blir Fjantig, fnissig och alltänt supertonåringtjejstereotyp. JAG BRUKAR INTE VARA SÅHÄR? Jag är ju the cool guy! (I mitt huvud i alla fall)
Vet inte om jag är kär men det är jobbigt ändå. Jävla helvetesjävulensdödsbäddsmormorsfittaknarkfuckfuckfuck.
Jag bör inte hålla på såhär. Helt sjukt.
Fan vilket dåligt inlägg.
Hejdå

Hej rumpnäsor!

Idag strosade jag runt i skolan och var jobbig på NOn (räckte upp handen hela tiden).
På hemkunskapen (vi bakade bullar), gick fuckin BRANDALARMET. Nån liten muppjävlel fick för sig att bränna papper. Så hela skolan rusade ut på skolgårn och frös ihjäl. Sen fick vi gå in igen och mina bullar hade som tur var inte jäst över.
Efter skolan gick vi (massa vänner) till The donk, MC, Mackedånken, MCDONALDS! Där åt jag en paj och Petter och Sam hjälpte mig att stämma man ukulele!
När nästan alla dragit och det var jag, Petter, Edwin och Sam kvar så pratade vi massa skit och gick sen på stan.

Men pojkar gillar ju våld

Nu säger dem på nyheterna att pojkar knappt läser några böcker frivilligt, och att datorn lockar mer. Pojkar gillar ju action och sånt, flickor är ju inte lika attraherade av det. Nu är det bra att den nya Zlatanbocken har kommit ut så att killarna kan läsa om en fotbollsspelare, en manlig förebild, säger nån liten kvinna med "erfarenhet".
Kan alla bara sluta säga att KILLAR GILLAR VÅLD, TJEJER GILLAR HÄSTAR OCH SMINK.
När en liten pojke föds känner han direkt då att han gillar actionfilmer? Nä precis, samhället bemöter flickor och pojkar olika.
Killar kan förväntas att gilla tvspel och snuskhumor, det är därför många killar/män gör just det. Vilka killar vågar fan att klä sig i klänning när folk anser att det är bögigt eller omanligt?
Varför är det tufft när tjejer klär sig i "killkläder" men fjolligt när killar klär sig i "tjejkläder"?
Så snälla människor, FÖRSÖK att sluta bidra till dessa irriterande normer.

Söndagshumor


Renoverat headern!

Ny bild och lite fler finesser! Nöjd!

Härmuggla

Monki och Modekungen..
Undrar vilken som kom först?

Skolololol



Aloha fat mamas!
Idag har jag varit i skolan.. (suprised?) Ganska kul dag men fattade knappt någonting av NO:n, vem behöver molekyler liksom? Till råga på det går jag omkring och är lite smått olyckligt kär.. Eller olyckligt intresserad.
Orkar inte med den jobbiga känslan av att man tänker på någon som antligligen inte tänker på mig!
Så orättvist, så jobbigt så olyckligt. Bu fucking hu.
Jag har ingenting inspirerande att skriva föruom att jag längtar till sommaren. Men det gör ju alla! Oh vad skönt det ska bli att slippa den förjävulska kylan!
Hej hopp gummisnopp!

Red velvet

Ge mig dessa skor så blir jag glad!

Så jävulskt fantastiska!

Hej sitter och lysnar på First Aid Kit. Gah är så avis, vill också hoppa av skolan och åka på turné till typ Nya Zeeland!
Det enda som jag sitter och skryter med är att Klara gick på samma teater som jag, och att jag bjöd henne på ett äpple. Men hon ville inte ha för hon har diabetes. YEAH!
Dör lite nu.

Hemlig video

Bild från igår!
Håller på å spelar in en video där jag låtar min inre gitarrist få övertaget.
Det kommer attt bli najs lovar :)
För övrigt så fick jag, Felicia och Amanda för oss att hoppa ner i en djup skateboardramp (eller vad fan det nu är)
.. Där sprang vi runt och försökte klättra upp, men det gick inte så bra eftersom att det var isigt och jävligt! Vi snackade med några små barn som stod och tittade ner på oss..
Felicia kom upp, och efter ett tag så kastade sig manda dramatiskt upp för kanten, men såklart skulle jag (som den lilla bäver jag är) misslyckas totalt!
MEN KOMISKT VAR DET! Sprang ju omkring och förtvivlat gled ner för rampvägagrna om och om igen! Tillslut kom det en vuxen man som tröttsamt hjälpte mig upp med en bandyklubba.
Min knän är nu döda och jag har blivit ägd av små småbarn med klättringsförmågor.
DAGENS ÄVENTYR!

Felicia

Hej förlåt för dålig uppdatering.. I förrgår sov jag över hos Felicia! Vi åt massa snask och tittade på Fucking Åmål och Bridesmaids. Grymt bra filmer faktiskt. Ingen av oss hade sett fucking åmål förut.. höh så det kändes ganska dags att se den. Efter filmerna pratade vi lite killar. heh hrm. Och när klockan var typ efter midnatt nångång så spelade vi lite TP. Felicia vann..
Sen igår så skulle jag och familj till en trevlig liten julgransplundring! Mysigt.
Ohc nu sitter jag här, med skräpochkläd-berget oroendeväckande högt, illa läxhögen orörd och teater klockan 4.
There is no time to spill!
SE YA!

Svarelisvarsvar

Tack! Jo jag älskar nämligen min fina lilla vägg så jag ka ta några bilder! En video över hela rummet vet jag inte.. lite privacy vill man kanske ha. Men jag kan ta några bilder på ställen som jag gillar med mitt rum. Suresure.

Tio saker



1. När granar är helt fyllda med kottar tycker jag att det ser äckligt ut.
2. Jag har aldrig gillat Coca cola så där himla mycket.
3. Jag passar inte i färgen beige.
4. När jag var liten var min favoritpokemon Cyndaquil.
5. Jag ser inte så ofta på film.
6. När jag var liten kunde jag inte bada i vatten med klor i pga min eksem.
7. Jag hatar tystnader mellan människor, därför pratar jag för mycket.
8. Jag gillar inte att duscha.
9. Jag tycker att det är jobbigt att äta på tunnelbanan.
10. Jag har varit kär 5 gånger i mitt liv, och förälskad typ 4.


Smyrren



Hej tråkpåsar!
Första bilden är från skolavslutningen. Brist på egobilder från idag. HUR KUNDE DETTA SKE?
Iallafall.
Efter skolan var jag på stan med Felicia och Amanda! Köpte massa gott på hemköp och sedan begav vi oss till JC som hade lite rea på ringar.. Tjoho! En ugglering och en klockring. Passar mig eftersom att jag alltid glömmer bort tiden och att jag ser ut som en uggla!
Efter ett tag skulle Manda på träning.. Jag och Felicia hade lite tråkigt så vi gick till Bolagret och provade lite soffor! Så satt vi där och pratade pojkar, soffor och elaka syslöjdslärare. Trrrevligt!


BANANUKULELE FO SHOO



Idag åkte jag och lillebror på ukulelejakt i staden
. Vi besökte fucking fem olika teknikmagasinet (farsta, skanstull tcentralen, drottninggatan) OCH INGEN BUTIK hade gula eller röda ukuleles.. När vi var på väg att ge upp så sa en snubbe som jobbar på teknikmagasinet att det finns 3 stycken gula ukuleles vid fridhemsplan, men dom stänger om 45 minuter så ni komer nog inte hinna. MEN VI SPRANG! HEPP HEPP HEPP så var vi framme, flåsande och stressade och snubben i affären bah "Ta't lungt vi stänger ju först om 25 minuter.."
Så nu har jag en bananagul ukulele!
Men jag har försökt stämma den i evigheter nu! Skit vad dåligt det går..

Saknar skåne

Bild på mig och Kusin

Eylinerhelvete

Tjaaa snygging där.
Åhhh skulle prova min hatälskade nya eyliner idag och fasen vad jag är dålig på att applicera den! Buuu!
Det ser ganska bra ut på bild men det tog ett tag innan det blev någulunda bra. Hur fasen ska jag hinna lägga på den på morgonen innan skolan? En trött, stressad tjej med darrig hand + eyliner kan inte bli bra.
Får träna varje dag! För det är såå schnyggt <3
Nu till något viktigare! PALATSET var jag på idag! Med min lillbror! Ganska helt ok, gjorde feet många pärlplattor men liksom.. det är ju för typ småbarn. Föräldrar med sina småbarn inte 14:åringar direkt.
Tur att jag hade Ulf med mig.. (min lillbror)
För er som icke vet vad palatset är: Ett stort gammalt hus/palats som har blivit värsta leksakslandet! Palatsets olika rum har blivit teaterscener, verkstäder, små biografer m.m. Men typ för 3-10:åringar..
OBSERVERA MIN JÄVLIGT COOLA MEXIKANARE SOM JAG GJORDE!:
RESPEKT!

Ofärdig teckning

Kände att min teckningkategori behövde en liten uppdatering! Denna är inte klar.. som man kanske ser.
Men jag vet inte om jag orkar göra färdigt den. Jaja intressemanterna kolapsar!
Nu ska jag spela sims tihih *ler finurligt* Kvällsnöjen here i come! Det är lite jobbigt att alla min asimmar vill bada nakna i fontäner 24/7.

Svar!

Jag läser inte direkt tidningen.. Står inte ut med all skit den handlar om. Ibland kan man ju bara läsa för att uppröras eller hur? Men jag tror att man får en ganska klar bild av vad den handlar om när man har skummat igenom flera exemplar och det brukar stå ganska uppenbara grejer på framsidan. Sen också det där testet som hanna publicerade.
Fick du svar på din fråga? Du gillar cosmo eller hur? Inget fel med det egentligen men jag gillar den inte.
Så enkelt är det!

Jackan

Käärlek till dig min nya jacka!
100 spännnn på HM!

Hemma!

Bild från Luund.
Borta bra men hemma bäst! Det kan man diskutera.. Vi var ju fuckn 16 pers och två hundar nere i Skåne vid nyår! Släkten kan bli lite påfrestande men jag saknar att vara så många juu. Buhu
Idag var jag och Karro och shoppade *plutar med läpparna och blinkar med ögonen* och vi har nu inskaffat varsin bohemiskinspirerad jeansjacka! SAY WAAAT! Skitasnygga! Lägger upp bilder senare. (HA)
Nu sitter jag hemma och bloggar (hööh) och mamma föreslog precis att vi skulle se en thrillerfilm efter maten och ja ba NEJ KOMEDI SKARE VARA!
Ja, såere.
Haaaah! Random men haah!

Cosmo

Åh jag kan inte förstå hur man kan gilla en tidning som Cosmopolitan. Enligt tidningen verkar livet endast gå ut på att vara så sexig som möjligt inför sin pojkvän/man/killar generellt, och Cosmo är helt jävla fylld med dynga om hur man ska vara i sängen så att KILLEN gillar det, hur man ska sminka sig så att KILLEN gillar dig, hur ska du göra för att få manlig bekräftelse osv osv.
Happy happy fatgirl la upp Cosmos förhållandeguide på sin blogg och la till sina egna kommentarer. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.. Haha.
Sjukt också att väldigt måmnga tjejer går på det här.

2012, jordens undergång here i come

Tänker uppleva hela här året med den här låten i bakrunden.

RSS 2.0