Chokladbollar

Jag bestämde mig för att göra lite chokladbollar! På najsigt vis! Det finns chokladbollar för alla smaker!

Ritat


Sämst bilder jag vet mannen. Men jag är nöjd, tycker att den blir fein! Nu ska jag äta lite havrebollssmet,
och gå till teatern!

Bloggar från min iPod!

Tjena! Ligger i sängen och vill inte sova... Kommer dock att vara dödstrött i morgon.. Är irriterad på att mitt coola nagellack bara klibbar och att jag inte gjort matteläxan.


Bob och Nea

Försöker posa lite supersnyggt och så kommer Nea och förstör det..
Alhola amigos! Efter en riktigt trist dag i skolan gick jag och Nea hem till henne och spelade skumma barnspel på svts hemsida, sen pluggade vi motvilligt lite franska och nu sitter vi vid två datorer..
Direkt efter den här bilden fick jag värsta sendraget i halsen..

Xo Xo

Mitt ubercoola collage.
Jag har börjat titta på Gossip Girl. Tjejigt och bara massa snygga människor. Men oh vad kul det är att titta. Fnissa lite åt töntiga repliker och äta skorpor.

Ny header!

Hur grym är den inte? Den byter fääärg! SHIT BANANAS! Bokstäverna flyttar sig lite dock.. Hm jobbigt.

Ritat lite.

Jag har fan gjort fyra inlägg idag. Hur tråkigt får man ha? Nu kände jag mig tvungen att göra ett till. Har liksom ritat lite, det råder brist i teckningar och sånt - kategorin.
Men jag orkade inte ens fixa till bilderna så att vitbalansen och skärpan blir rätt.

Älskar sånt här!


Hahaha

Dom här "jag älskar min mamma" - statusarna på facebook bli bara skummare och skummare!

Vad jag stör mig på



Att alla i Desperate housewives sover med smink.

Att när Leila Bagge ler ser det ut som hon har en kvast i röven.

Att Andre Pops var värd på ettan förra julen..

Att folk fortfarande gillar Eric Saade.

Att sommaren är slut och att jag inte är mentalt redo för vinter igen.

Att min idrottslärare har samma tröja på sig hela tiden.

Att alla har Wordfeud på mobilen förutom jag..

Att min hemkunskapslärare alltid har en rosa liten scarf runt halsen.

Sjukisfisken det är jag!

Idag var jag i skolan. Sen gick jag hem. Spännande va? Har ont i huvudet! Det enda jag missade var hemkunskapen, och då skulle vi antagligen bara steka lite fisk eller nåt.. No:n missade jag också men vi skulle dissikera och det vill ju inte jag. Vad ovärdigt, först slaktar man kossan så vi kan få lite hamburgare, och inte nog med det! Sen ska vi hedra den döda kossan genom att peta i dess gamla ögon!

Hah!

Jag ville ju liksom veta om nån supercool kändis var född samma dag som jag. Den 13 november.
Det verkar som att den här killen vad född samma datum som jag! Liksom wow! Fan vad coolt värsta kinesiska kejsaren typ! Ba woow! Liksom kolla bilden! Stolt asså mannen.
Det var typ bara han och några mexikanska skådespelare som var födda den 13 november.. suck.

Hej pärlor

Måste städa. Måste städa. Måste städa.

Bananas

Se den här filmen! Det är en svensk som har gjort en slags film/dokumentär om bananarbetare som blir skadade av besprutningsmedlen de stora bananföretagen sprider över sina plantage. Arbetarna har inte blivit varnade, utan jobbar på medans det DÖDLIGA giftet droppar ner över dom. De bananarbetare som vet att giftet dödar dom långsamt kan inte göra något. Det finns inte mycket val, dom måste försörja sina familjer. Det är en advokat i LA som tar på sig uppdraget att försöka rädda bananarbetarna och försöker ställa bananföretagen till svars. Dole (ett bananföretag) VET att giftet är skadligt för arbetarna, men dom bryr sig bara om pengar.
Helt sjukt! Doles bananer finns ju att köpa på ica liksom!

Donut

Såg att det finns något som kallas för "Donut" eller "Donut bun". Inte en ätbar eller religiös liten gubbe utan det är alltså ett enkelt sett att få till en fin bulle på huvudet. Jag tänkte göra en själv och det gick ju! Använde bara en enkel, svart strumpa!
Jagvet, sne bild och inte så ordentligt gjord bulle. Men om jag fixar lite så blir det ju fint!

Grönan

Idag for jag, småkussar, lillebror, faster och pappa iväg till Grönan! Det är en big deal för mig eftersom att jag bara är där en gång varannat år typ.. Har varit där en gång i år, om man inte räknar konserterna.
Men jag gillar att åka dit sällan för då är det sjukt mycket roligare! Enda nackdelen är att varken min pappa eller faster ville åka något, och småbarnen är för korta så jag var lite forever alone.
Jag är den första till vänster. Hon som sitter och gapar innan det ens har blivit läskigt.. Fast det roliga är att jag egentligen är höjdrädd, och då åker jag alltså Tilt? Själv?
Slänggungan är så himla kul. Jag älskar den!
Lilla fritt fall på 12 meter.. Min lillkusin var helt blek och stel av skräck. När vi klivit ur så var den dock "jättekul".

Maggio

Kom nyss hem från Grönan! Den sista konserten, Veronica Maggio. Den var väl bra. Väldigt mycket folk, kunde inte ens se henne! Bara om jag hoppade jäätehögt! Är det bara jag som tycker att det är jobbigt när det är så mycket folk? Det tillhör ju konserten men det är inte särskilt kul.. Svettiga, långa människor som hoppar över en.
Neggade sjukt mycket nu men men,

Dagens teckning

Nöjd med skuggningen. Huehuhe

Stjärnor och Galaxer

Försöker mig på att göra rymdmönster i photoshop..
Idag hade vi Orientering med stort O i skolan. Vi släpptes ut på ett stort fält där vi sprang runt och försökte överleva, lite hungerspelen över det hela. hahaha. Nej men det gick bra för mig och Felicia, kanske för att hon är världens snällaste person och det går inte att bli sur på henne! Vi hann dock bara ta 7 av 8 kontroller och vi kom inte tillbaka i tid.. Men tekniskt sett borde vi ha fått ett pris eller nåt för det verkade som att dom flesta som kommit i tid hade tagit typ 2 kontroller, ringt till våran lärare, grinat för att dom var vilse och gått tillbaka... Hahahaha!

Kelly

Älska Älska

Webcam


Nån bild..

Igår var jag på The Arks sista spelning! det var jobbigt i början av konserten för det var så trångt och svettigt. Det var ju 1500 pers där.. Men det var nice! Är inte största fanet men jag gillar dom, dom är mysiga.
Men oj vad trött jag var efter konserten pjuh!

Amerikanska revolutionen

Snarkmajs asså jag fattar ingenting. Slavar, Indianer och kolonier kan det bli bättre?

Höstcollage nr2

Jag skrev förut att jag ville ha lite mer kläder i de klassiska höstfärgerna rött, gult, orange och brunt!
Så jag har gjort ett collage med lite önskekläder! Blir helt galen! Vill nog helst ha den mönstrade monkitröjan, ryggsäcken och dom brunröda klackskorna!

Viktigt att vara fin

Har "ni" tänkt på att allt är så utseendefixerat hela tiden. När man säger till ett småbarn tex "ååh vad fiin du är!" Så sätter man igång det redan då! För då lär sig barnet att det är viktigt att vara fin, någonting att sträva efter. Och sen så är det helt sjukt hur överdrivet ordet "ful" är! Varför är det så himla hemskt att vara ful? Så fort nån säger att man är ful så "NEEEEEEJ! DET ÄR DU INTE! TYST!" som om det vore det värsta som skulle kunna hända! Varför bryr sig folk inte lika mycket om egenskaper och talanger och grejer? Om jag säger att jag är dålig på att dansa säger ingen nåt. Men blir det tjock eller ful så blir det kaos. Jag tycker att det är sorgligt med plastikoperationer för tänk att den där personen spenderar pengar på att försöka ändra sitt uteseende. Vad är det man vill uppnå? Vill man duga? Om man vill bli nöjd med sig själv så är det självkänslan som ska fixas! För man kommer ALLTID tycka att något är fel på ens kropp! Och om jag skulle skönhetsoperera mig och sen få tex mer vänner, mer uppmärksamhet så skulle jag bara må dåligt! För då ser man ju hur ytliga alla är!

FANFANFAN

SLUTA KRÅNGLA NU! VI MÅSTE TILLBAKA!

Fortfarande så jävla skoj!


Halsisdukis

Woopi! Har nyss investerat i en ny halsduk (investera..ihihihi) En RÖD! För att göra min höstiga outfit komplett så ska jag skaffa något brunt, något gult och något orange!

Uppdraget Rädda Världen

Efter att ha kollat Lowans blogg så kände jag att jag måste få tag i den boken hon skrev om. Uppdraget rädda världen! Boken innehåller massa miljövänliga små uppdrag som man ska klara av.
9 liter vatten för en liter cola! Shit Bananas!
Jag försökte läskstrejka en gång förut men det gick inte så bra eftersom att jag glömde bort det hela tiden.. Men ska försöka igen!
Jag ska uppdatera mer om uppdragen och miljögrejer allt eftersom! Ska försöka ta itu med den här boken på allvar!

Hemma


Random bild på en apa jag träffade på ett museum i London. Han har rökt lite för mycket..

Nu är jag hemma! FANFAR! Jag är tebacks! Back in track! Borta bra men hemma bäst! Jag har återvänt! ALLA HURRAR! HELGEN HAR VARIT HEMSK UTAN MIG ELLER HUR?!?!!?!?!?!?

Lund

Hey hey. Jag sitter här i Skåne och har precis ritat en bild av min kusin Erik som fyller 25. Jag brukar inte ha höga krav på mig själv när jag ritar, utan jag bara tänker att jag kan och blir bättre varje gång jag gör en ny teckning. Men jag blev inte så nöjd den här gången.. Han kunde ha blivit mycket bättre. :(
Lägger upp en bättre bild senare..
För övrigt så har jag nyss fått en gammal kavaj av mamma! Jag ser otroligt stilig ut ;)
Vet inte vad jag gör med händerna..
Hej bob.

Kazoo

<3

Lund

Gammal bild.
Imorn åker jag till Lund! Ska på 100årskalas! Great! Kommer vara borta under helgen.
Nu ska jag gå och lägga mig. Har precis deppad lite, lyssnat på musik och saknat kollo..

Leo

Dom flesta har väl redan sett den fb.. Men här är den! Jag blev ganska nöjd! Ögonen blev inte så bra som dom skulle kunnat bli men men! Fan vad snygg han var när han var ung! Damn!

A fifth of Beethoven

Groovy!

Fan vad glad jag blir!

Känns som om bloggen har varit lite halvdöd på senaste tiden. (Tigger absolut inga kommentarer, det är patetiskt)
Ohoy! Plötsligt fick jag dom här!
Asså tack!
Hej Anne <3
Vad härligt att det finns någon som liknar mig lite! Jag kan känna mig väldigt ensam i mitt fall.. You made my day!
Känner mig lite töntig när jag svarar på varenda kommentar, men vafan! Jag blir ju så himla glad ju!

Speedway

Idag har jag på mig min gamla fulsnygga tröja från Myrornas, halsduk från bikbok och strumpisar från nånstanjagvetintevar. Jag är lite förälskad i den här gamla speedway-tröjan.. Mamma och Pappa gillar den icke men det gör jag!

Hey

Har ingenting att skriva, förutom att jag har lite av en identitetskris och jag känner mig lite smått "inrutad".
Det känns som om ingenting i skolan och här hemma kommer att förändras.. Det känns som om allt kommer vara precis såhär i resten av året. Det gör mig nervös. För lite spänning helt enkelt! Jag känner mig sjukt kräsen men jag skulle vilja att det kom massa nya personer till klassen! Dom behöver inte vara snälla, jag vill ha dramatik! Lite slagsmål! Lite käärlek! Dödsfall! Mord! Olyckor! Otrohet! Fast nej. kanske inte... Jag gillar ju min klass, den är mysig. Men den kan vara sjukt trist. Fast jag kan också vara sjukt trist... Fast ofta inte, men jag kan nog vara lite för knäpp ibland.. Får inte fram ordentliga meningar och sånt. Men igår var det kul! Då lekte jag extrem överlevnad! Alla andra tyckte inte att det var lika kul..
Jag vill ha lite galenskap! YIHAHAHEIAHE!

Stackars barn

Asså nu har det gått för långt. Hur kan man göra så här mot ett litet barn? EN BÄBIS?
Barnet är inte en jävla docka!

Nöjd


SLAGG BABY!!!

FINAKAROLINA, KINGEN, PROFFSET, ELITEN, KALLA HENNE VAD DU VILL. MEN EN SAK ÄR SÄKER. HON KOMMER ALLTID ATT VARA KING!!!

Teckning

Jag gjorde den bara för att jag ville skugga lite. Teckningen är ganska tråkig och jag var  oinspirerad..

Ahola!

Kladdkaka..

IDAG ska jag köpa ett minneskort till min mobil.. (kul va?) Sen ska jag käka massa snask (SNASK ihihi) och jag ska försöka få tag i antingen Gåsen eller Ankan... Nu ska jag kolla lite how i met your mother! Jippie!

Helt fantastiskt

Hade en superkul fredagskväll med massa kollokompisar, vi åt mängder med snabbmat
och spelade grym musik.
Älskar er!

Grön

Hade lite tråkigt så jag gick loss med grön sprayfärg och kajal. Ehehehe.

RSS 2.0