26/4


Hejhej. Idag gick brandalarmet, vi gör instrument på no:n, jag har så mycket åsikter som jag vill skriva ner men orkar ej, vi snackar kristendom på so:n, pappa kom nyss hem från Italien med godis, iste och ost, jag kämpar med min självkänsla, orkar inte gilla folk som ej gillar mig.. och i morrn är har Karro och Steffi fest.
Tjolahopp!
Orkar inte blogga, kommer tillbaka när jag känner mig motiverad!
<333333333333333333333333333333333333333333333333

ojvadmångabilderpåmig

Kepsen och tröjan från br.

Hej.


Klädval från bion i onsdags.

Hej! Idag var jag, nea, felicia och jojjo på beyond retro och testade sjukt mycket kläder! Personalen där har alltid så roliga kläder också. Usa-tröjor, rosa hår och guldtights var det den här gången. :-))))))
Vi ockuperade typ alla omklädningsrummen, sprang omkring och hämtade kläder och posade framför speglarna hela tiden!
Köpte mig en keps och en batiktröja! (visar bättre bilder senare)
Såååå coola vintage-brudar..

Hungerspelen

HEJJAGORKARINTEBLOGGA! Men jag hr precis sett hungerspelen med Felicia och Amanda. Sjukt bra! Böckerna är 100 ggr bättre men filmen hade asbra miljöer och katniss, peeta och gale var typ precis som jag föreställt mig dem. Slåtterscenen är jättebra och när Cato dog blev man helt.. äcklad.
Dock så var Snow äldigt oläskig? Han såg liksom snäll ut i sitt skägg. Tycker att han borde se ut som typ.. Putin.
Mycket mer creepy känsla!

BOOOOOOOOB!


Muziic



Krage

Hej jag har klippt av en skjortkrage som jag kommer använda till att "piffa upp outfits". Oj fy vad jag är trött på den frasen. Så fort en krage dyker upp i en blogg så går alla bloggerskor loss och kragen kan plötsligt piffa upp vilken tråkig outfit som helst! Åhohyeahåhvadfintfashionistajagär
Aja. Den blev ganska fin iaf!
Idaaaaag så har jag varit på inspelning igen! Åt massa tårta i en scen! Ganska gott faktiskt! Heheehehehe
Sen fick jag en glass också. Jippie! Kan det bli bättre på sötsugesfronten?
Har träningsverk i magen. Jag, Nea och Karro var ju och klättrade i måndags och på klättringstället fanns det ett "mini gym" där Karro agerade min "personal trainer" Hon var ganska dålig, höll på och kastade bollar och puttade på mig när jag inte orkade.
Aja! Fick träningsverk iaf, som den lilla latkörv jag är.
PUSS OCH KRAM!

Små kläder?



Satt på tunnelbanan förut och tittade lite på människor. Bara jag som märkt att nästan alla tjejkläder är tighta eller typ pyttesmå
? Såg en tjej med svintighta jeans, ett tight linne och en väldigt liten skinnjacka.
Har tänkt lite på det här och det är ju ingen slump dirkekt. Som jag har skrivit tidigare förväntas ju tjejer vara fina/sexiga ganska ofta, då medföljer kanske väldigt små kläder som ska framhäva kurvor och uringningar som ska få brösten att synas. Ganska sjukt egentligen? Hmm. Jag kan tycka att det är fint med tighta kläder ibland, men det har nog snarare med snygghetskraven att göra. När jag gick i sjuan var jag lite osäkrare än vad jag är nu, hade inte upptäckt "feminismen" på samma sätt som nu. Hängde med folk som prioriterade killarnas uppmärksamhet före många andra saker, kände sig uppskattade när killarna tafsade. Då var jag också lite sådär, lite "nu måste jag ha ett tight, urringat linne för att killarna ska tycka att jag är snygg" Ganska ledsamt egentligen.
Och om man tänker efter så är det väl jävligt obekvämt att "vara tjej". Tighta kläder som man ofta inte känner sig bekväm i, färg i ansiktet, klackskor som är svåra att gå i m.m  Ganska jobbigt faktiskt, att många av dom sakerna anses vara kvinnliga. Om man tex inte använder smink och har slappa kläder så kan man klassas som en "pojkflicka". Själv klarar jag knappt av tighta jeans, använder strumpbyxor.
Hmm. Ja, bara lite saker jag har tänkt på.

Fuck you you fucking fuck

Åh spyr lite på vintage-effekter nu. Måste. Sluta.
Iaf! Här är min lilla bild som jag pysslat med medans jag tittat på Grey's Anatomy. Ganska fin blev den! Ganska 90's skate-tjej.
För övrigt har jag ätit upp mitt påskgodis. Tusan också.

Musik och Byxor

Ville ha en fin omslagsbild på min tidslinje (hatar den) på facebook.. Så jag satte ihop lite bilder på min favoritmusik! Jag lyssnar på väldigt mycket fler band och artister, men då brukar det bara vara enskilda låtar så då blir det lite löjligt att säga att man "lyssnar" på dem.. Aja. Ganska fint blev det iaf.
Föresten så hittade jag dom här galna byxorna på Zara's webshop! Tjoho! Grymt fina tycker jag.
Men dom liknar lite pyjamasbyxor :-I

Sommar sommar sommaaar lalalala

HejHEJ. Jag saknar tiderna då man kunde ha på sig endast detta: (fast med underkläder kanske)
Batiklinnet kommer från Beyond Retro, shortsen från HM, WonderWoman-tröjan från Primark, jeansshorts från Camden Market, London.

Svar

Den är från HM!


Btw! Jag har ett ilandsproblem, ibland när man får fina kommentarer eller komplimagner i bloggen från en anonym, ska man svara på dem? Det blir ju lite knäppt att göra ett inlägg där man skriver TACK! för att man fick en fin kommentar liksom? Samtidigt känns det ju lite drygt att inte visa att man har sett kommentaren och att man blir glad?
hm...

Så jäkla fresh <3333


Två urheta bilder på mitt härliga, plutande, skabbiga jag. FUCK THE SYSTEM!

Jag SPYYYR på alla träningsbloggar just nu. Jag är ju ett bloggfreak och det verkar som att gud vill att jag ska hamna på såna bloggar som inte får mig att vara nöjd över min gosiga mage och spagettiarmar. Jag är inte ens överviktig eller jätteful så jag har inget att gnälla över! Jävla skitbloggare som får mig att inte tycka om mig själv. Det skulle ju vara lite mer okej om dessa 14/15:åriga bloggare (DOM ÄR I MIN ÅLDER!) tränar för att må bra! Men nej det gör dom tydligen inte för dom lägger upp lite bilder på tjejer med onaturligt jämnplatta magar som antagligen beror på genetik, inte träning. Så skriver vissa "åh nu ska jag bli smal" eller "det här är varför jag tränar" VAAAAT!? Åh orkar inte. Jag orkar inte vara hälsosam, äta massa grapefrukter och gymma. Ska fasen gotta mig i billig påsk-choklad och titta på tv-serier om jag vill sådeså! Man lever bara en gång! Men om jag nu ska börja träna nåt i nian (går ju inte nu pga för lite tid) så ska jag träna så att jag blir smidig och stark, INTE för en platt mage.
Vad är det med dessa platta magar? Platta, hårda magar hur kul är det liksom? Suckerzzzz!

Delar av mitt rum a lá instagram

Hej Skrattmåsar!
Jag har nu skaffat mig instragram! Tjoho! Är dock lite trött på alla vintage-sprängda bilder som dyker upp lite här och var.. Men det blir ju så fint ju! Här kommer några fina delar av mitt rum som jag fotade!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))  dubbelhaka

Torsdag im in love!



HeJsAn
! Idag spelade vi in i en skola.. igen. Jag skulle ha på mig en glittrig keps som ser ut som en svamp. :-)
Vi gjorde en klassrumsscen där min låtsas-klass skulle ha spanska, jag skulle vara jätteledsen och min slutreplik var "du har målarfärg i näsan" Hahaaha! Nu låter det som värsta flumgrejen men jag ger inte ut så mycket info direkt.. Vet inte om man får skriva om serien än? Hm. Men det stod pyttelite om den i tidningen faktiskt, om att Magnus Härenstam ska vara med i den. Fast han har ganska liten roll. :I Ah serien handlar iaf om en liten pojke som heter Sam, och jag spelar hans storasyrra. Sen är det massa ruliga saker som händer; Mammor som flörtar med gympalärare, taskig tjej vill vara DJ på en fest, en spättekaka går i bitar, smöriga kärlekslåtar som spelas, skolrock i aula med robotdans m.m.  12 avsnitt tror jag att det kommer att vara!
Förövrigt fick jag jobbig realitycheck när jag såg mig själv på film. Är verkligen inte van vid att se hur jag ser ut på riktigt, när jag inte gör schnygga poser i spegeln. Klart så började jag deppa över hur jag ser ut, jag tycker att jag är ful. JAG ORKAR INTE! Jag vill verkligen inte vara osäker, jag VILL INTE att jag ska fokusera så mycket på mitt utseénde. Väldigt ofta så tänker jag "undrar om jag ser ful ut nu" Och såfort man "umgås" med en kille så börjar jakten på bekräftelse. URJOBBIGT. Jag kommer inte ifrån det! Så blir jag också arg på mig själv, eftersom att jag predikar 24/7 om attt folk bör bry sig mindre om sitt yttre. Men jag är en produkt av samhället, jag lever i ett samhälle som i media hela tiden manar på tjejer att "bli smalare" "bli snyggare" "var sexig" "hur du ska göra för att han ska gilla dig" Det är klart att om tidningarna (de såkallade tjejtidningarna) alltid skriver om typ sex och utseénde så börjar man fatta vad som är "viktigt". Man börjar fokusera på hur man ska kunna bli så snygg/sexig som möjligt. Och om tidningar/TV/what so ever BARA visar upp ett slags ideal som vackert så är det klart att man kanske börjar se just det idealet som vackert! Det ÄR inte en slump att de flesta tycker att en platt mage är snygg, att stora bröst är sexigt, att smalhet är något att sträva efter, att stora ögon och en liten näsa är det som är fint, (till exempel).
Och jag påverkas ju också av det här även fast jag inte vill! Hela tiden, även om jag tjatar om mina feministiska åsikter och hur mycket jag inte bryr mig. Och det som stör mig nästan ännu mer att de här idealen och tjat om utseénde INTE läggs på män/killar/pojkar. Jo jag vet, killar får också massa ideal upptryckta i ansiktet, de "ska vara" muskulösa, starka vara snygga dom också, MEN dom har inte alls lika mycket krav ändå. Jag ser alldrig killtidningar där tidningen tipsar om bantningsmetoder, sexiga badbyxor (?), platta magar o.s.v. Tjejerna har fått så mycket krav på sig att många lägger färg i ansiktet (smink), för att bli snyggare, pumpar in silikon i kroppen och har ångest, kollar sig i spegeln hela tiden. Jag vet att killar också kan göra det, och att inte alla tejer  påverkas av allt det här. MEN det är väldigt många som gör det. Och alla gillar inte platta magar och stora bröst, men VÄLDIGT många gör det, och det är inte en slump.

Skolscener

Idag har jag varit på inspelning igen. Vi var i en skola på kanske Lidingö! Mckt trevligt.
Är riktigt oinspirierad. :-I Kanske ska rita lite.
Hejdå.
<3

I Am The Walrus

Tröja från Gintricot
Jeans från JC
Näsa från mamma och pappa.

Öken

Via Oracle Fox

RSS 2.0