26/6


Mig mig mig mig mig. Woha nu räcker det för ett tag va..

Hej majskolvar!
Lyssnar på Jimi Hendrix och äter förbjudet godis. Ganska chill OHYEAH!
Var med Karro inne i staden idag. Köpte en fein tröja. Jag är förkyld. Åker te Frankrike om tre veckor.
Ja... Fan vet inte vad jag ska skriva!
Jo! Jag kan skriva att det finns ett puckat argument till att det är logiskt att killar får status om han ligger med mycke tjejer, men att tjejer kallas för slampor eller horor när dom ligger runt. Argumentet är att "en nyckel som låser upp många lås är en bra nyckel, men ett lås som låses upp av många nycklar är ett dåligt lås". Då menas det att killars kukar/snoppar/whatever ska föreställa nyckeln och att tjejers fittor/slidor/whatever ska vara det dåliga låset. Haha dafuq! Könsorgan har inget med lås och nycklar att göra! Det är helt irrelevant.. Och det är bara en förnekande ursäkt till den konstiga diskrimineringen av tjejers sexualitet. Så är det alltid, att "killar vill alltid ha sex" "boys will be boys" och att "tjejer kanske vill vänta" "inte förrän 4:e dejten" o.s.v. Det hör till könsrollerna, tjejer lite lugnare, ska alltid skämmas efter att ha haft ett "one night stand". Det är inte många filmer där det finns en "snuskgumma" (istället för snuskgubbe), en tjej som drar sexskämt hela tiden eller att en tjej drar massa raggningsrepliker och försöker få en kille i säng. Jag tror helt klart att tjejer har lika mycket sexlust som killar, men att killar förväntas ha det, uppmuntras. Det är liksom allmänt känt att "de flesta killar vill ha sex hela tiden".
Tjejer ska liksom skämmas lite. (Inte alltid, men ofta)

'Happ.


Het festklädsel från i frdags.

Asså jag är helt oredo för sommarlovet! Fast samtitigt så skoltrött att jag skrumpnar.
Jag skjuter alltid upp allting, så var det i julas också, tänkte att "oj snart e det jul, då kommar jag att göra det här och det här och vi kommer att ta mysiga fikor i gamla stan o.s.v" men sen så tog julen slut! Och för några veckor sen tänkte jag "oj snart är det sommar, då ska jag använda alla mina fina vårjackor i skolan innan den tar slut och vi kommer att hänga i parker och blabla" Och i övermorgon slutar vi! Jag har inte börjat använda mina vårjackor eller hängt i massa parker med massa människor! Och snart är det slut! Sen är det höst och jag börjar nian! Fattar nån vad jag menar? Har så mycket förväntningar som jag bara väntar på ska hända, bara sådär. Inte att sitta i parker dårå men andra saker, typ ballongfärder. Nej kanske inte. Skit.

För övrigt så har jag börjat tycka att jag är självisk, tänker bara på mig själv. Vill vara en bra människa så att folk ska gilla MIG, så att JAG mår bra och får bekräftelse. MIG MIG MIG allting kretsar kring mig. Tänker jag ibland.
Godnatt!

Sommarinspo

via tumblr

Var fan är kaffet då?

Ännu ett exempel på att snygga tjejer används i reklamer, som objekt som ska få företagen att sälja mer.
Snyggt jobbat 7eleven!

Hej igen



Nu känner jag att jag vill börja blogga igen, skriva av mig lite.
Så här är jag! Det har varit mycket på senaste tiden.. inte orkat blogga. Lite tråkigt kanske.
Men jag var ju på Rebbeca&Fiona i förrgår! SÅ JÄVLA BRA, KUL OCH UNDERBAAART! Innan konseren glömde Felicia sitt grönankort och Amanda var på spårvagnen så jag stod och väntade på dem i en kvart, inne på grönan alltså. Kände mig lite ensam och det blev inte bättre av att en fiskmås släppte ner en stor brödbit i huvudet på mig. HAHAHAHA så jävla sjukt, står typ helt själv på den där cirkeln framför scenen och så DUNK så får jag ett bröd i lilla huvvet mitt.
Efter den megabra konserten så träffade vi på några från skolan som gav oss deras åkband! WOHO åkte insane för första gången! Det var helt.. INSANE HAHASHHAHAHAHHAHAHAHHAGAGAHAHA.
Igår var det också stödgala för teatern jag är med i, en kille uppträdde med sin kompis (de är typ 9 år) och de sjöng wonderwall. ÄÄÄÄÖÄÄ vad gulliga och bra dom var! Och idag så jag har haft föreställning och jag ska kolla lite Grey's och mästarnas mästare i kväll. FATTA VAD GRYMT! Har haft så jävla mycket skitplugg att jag inte hunnit kolla på Grey's Anatomy!
SEEYOULATEEEERRR!
<333

RSS 2.0