HEEEJ


Omotiverad bild once again. Fellan i hörnet hahaha <3

Idag och igår var jag med Alvin, Elias, Sam och Aslan. Mest hemma hos Alvin, spelandes tvspel. Jag är inte så bra på det, börjar skrika hela tiden..
Såg också nya spidermanfilmen i torsdags! Den var bra tycker jag! Brukar inte gilla actionfilmer, men den här var liksom rolig ibland, inte så förutsägbar och skådespelarna var bra, speciellt huvudpersonen! Men (som alltid) så finns det typ bara med en tjej bland huvudrollerna. Hon sprang bara runt och pussade på Peter Parker (spindelmannen alltså) och behövde räddas och tas hand om hela tiden. Alla fighter var det bara män av olika typer som skötte. Lite segt. Lite unken kvinnosyn, att tjejen nästan alltid ska vara hjälplös och behöva skyddas, aldrig slåss. Fast i vissa actionfilmer är tjejer med och slåss dock! Men framställs då oftast ändå som nåt slags sexobjekt med snygg kropp. Och hon brukar aldrig vara huvudperson eller ond skurk.Ganska gärna ska hon flirtas med, alltid någon som ska skämta om hennes kropp eller något annat sexuellt.
Det är lite segt att det kvinnliga könet ses som en speciell karaktär, alltså om man tänker i tex smurfarna (haha) så har varje smurf något speciellt, som "smartsmurfen" "skojsmurfen" o.s.v och sen finns det "tjejsmurfen"/"snyggsmurfen" som ska vara nån slags avvikelse, en tjej. Förstår ni/du hur jag menar? Alla smurfar har något speciellt och tjejens speciella sak är alltså.. att vara tjej? Och alla killsmurfar har en personlighet, medans snyggsmurfen/tjejsmurfen bara är snygg. För när någon är en tjej så måste hon bry sig om utseéndet. Varför kunde inte snyggsmurfen vara en kille? Varför kunde inte fler smurfar vara tjejer? Och ha en personlighet åtminstone?

Nu har jag skrivit massa om smurfar.
Heh dags att sluta.

PUSSOCHKRAAAAAM! <3 <3 <3 <3 <  3< <33 <3 < 3< 3< 3< 3 3< 3 <33<<33333



Kommentarer
Postat av: Selma

smurfan!!! och hon förstör alltid för dom andra t.ex. förstör en vägg och målade den rosa

ååååsgjlesgla blir så arg!!!!!

2012-07-09 @ 20:19:04
URL: http://kanskeselma.blogg.se/
Postat av: Amagad

Åh har också tänkt på det där med smurfarna heehe! Hon är ända kvinnan och enda anledningen till att hon ens existerar är för att hon skulle vara något sorts lockbete... Hm... Dessutom är ju alla andra smurfar kära i henne typ.., hårt liv. Mvh smurfexpert :---)

2012-07-09 @ 22:20:06
URL: http://newfeeling.blogg.se/
Postat av: selma

smurfar alla smurfar jaaa jaaa jaaa

haha är det bara jag som kommer ihåg den låten??!?!"?!

2012-07-13 @ 21:03:04
URL: http://kanskeselma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0