Hej igenNu känner jag att jag vill börja blogga igen, skriva av mig lite.
Så här är jag! Det har varit mycket på senaste tiden.. inte orkat blogga. Lite tråkigt kanske.
Men jag var ju på Rebbeca&Fiona i förrgår! SÅ JÄVLA BRA, KUL OCH UNDERBAAART! Innan konseren glömde Felicia sitt grönankort och Amanda var på spårvagnen så jag stod och väntade på dem i en kvart, inne på grönan alltså. Kände mig lite ensam och det blev inte bättre av att en fiskmås släppte ner en stor brödbit i huvudet på mig. HAHAHAHA så jävla sjukt, står typ helt själv på den där cirkeln framför scenen och så DUNK så får jag ett bröd i lilla huvvet mitt.
Efter den megabra konserten så träffade vi på några från skolan som gav oss deras åkband! WOHO åkte insane för första gången! Det var helt.. INSANE HAHASHHAHAHAHHAHAHAHHAGAGAHAHA.
Igår var det också stödgala för teatern jag är med i, en kille uppträdde med sin kompis (de är typ 9 år) och de sjöng wonderwall. ÄÄÄÄÖÄÄ vad gulliga och bra dom var! Och idag så jag har haft föreställning och jag ska kolla lite Grey's och mästarnas mästare i kväll. FATTA VAD GRYMT! Har haft så jävla mycket skitplugg att jag inte hunnit kolla på Grey's Anatomy!
SEEYOULATEEEERRR!
<333

Kommentarer
Postat av: selma selmz sälmz sämlu semla sumla humla

yesszzszssss u are back!!!!!

2012-06-05 @ 21:29:32
URL: http://tragisktochmagiskt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0